Kurven er tom

Handelsbetingelser

 

 

Handelsbetingelser for ViaBill klik her.


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Nemfoder.dk.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og
Viking C.S Holding Aps, CVR: 29977224

Bestilling
På www.nemfoder.dk kan du kun bestille varer via vores website.
Alle priser er i danske kroner og inkl. moms og andre afgifter. Alle priser er dagspriser og opdateres jævnligt.

Vi sælger ikke loppe og flåte midler til personer under 15 år. Vi forbeholder os retten til at slette en ordre hvis pågældende person er under 15 år.

 
Betaling
På nemfoder.dk kan du betale med:
Dankort, Visa Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og ViaBill (se betingelser øverst).
Med ViaBill har du mulighed for at betale med faktura eller delbetaling, for yderligere information klik her.
Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du kan også vælge at betale med bankoverførsel.
Ønsker du at betale med bankoverførsel så bedes du at ringe til os eller skrive os en mail med din bestilling.
Varerne bliver først afsendt fra vores lager når vi har modtaget betaling.

Vær opmærksom på, at du ved bankoverførsel ikke er beskyttet af indsigelsesordningen.

Fragtpriser:
Fragt kr. 39,-
Fragtfrit ved køb for over kr. 299,-


Fri fragt ved køb for 299 kr.
Du har også mulighed for at hente varerne selv på vores adresse:
Kragelund Møllevej 12, 8600  silkeborg
Du får besked fra os lige så snart dine varer er klar til afhentning, samme dag eller dagen efter.

Levering
Normalt har vi en leveringstid på 1-3 arbejdsdage efter modtaget betaling.
Forsendelsen af varer sker med Danske Fragtmænd og Post Danmark.

 

Levering med Danske Fragtmænd kræver at pakken evt. kan stilles på din bopæl hvis du ikke er hjemme.

 

Bor du boligblok som er aflåst og du ikke har skrevet hvor pakken må stilles, kan vi evt. vælge at sende din pakke med Post Danmark til nærmeste postbutik.

Vi leverer kun indenfor Danmarks grænser.

Fortrydelsesret
Hos Nemfoder.dk hr du altid 14 dages fuld returret. Det betyder, at du fuldt ud kan fortryde dit køb i op til 14 dage fra den dag du;

a)     modtager varen,

b)    får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis,

c)     får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele, eller

d)    får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (indsæt mail, tlf. nummer osv.) eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

                     

Du kan fortryde et køb ved:

a)     At nægte at modtage varen ved levering.

b)    At overdrage varen til postvæsenet.

c)     At returnere varen til Nemfoder.dk, Kragelund Møllevej 12, 8600 Silkeborg.

Ved nægtelse af modtagelse forbeholder Nemfoder.dk sig retten til at trække returgebyr fra tilbage betalingen.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for hele og halve paller foder. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 375 DKK.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 

Følgende varegrupper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Vi modtager ikke loppemidler til hund og kat retur.

Vær opmærksom på, at du kan miste din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret, eksempelvis ved brug af plejemidler såsom ”insekt Roll-on” til heste, ”beroligende” til hunde og ”Barf komplet” vitamin tilskud til hunde.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Kragelund Møllevej 12

8600 Silkeborg

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og ved aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamationsret
Når du handler på www.nemfoder.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete
situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge
af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du matte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:
Viking C.S Aps
Kragelund Møllevej 12
8600 Silkeborg

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Hust at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå en online aftale Nemfoder.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger for at kunne få leveret varerne:

       Navn

       Adresse

       Telefonnummer

       E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Nemfoder.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Den administrerende Direktør for Nemfoder.dk (Eva Pedersen) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.nemfoder.dk er virksomhedens administrerende Direktør. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet www.nemfoder.dk videregives ikke til tredjemand – med undtagelse af TrustPilot - og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Nemfoder.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nemfoder.dk via e-mail info@nemfoder.dk
 

Hundeklub / Logbuy ordning

Er du medlem af vores ordning for hundeklubber/Logbuy har du gældende rabatsats efter aftale med hundeklubben.

Hundeklub/Logbuy rabatten må ikke bruges med andre rabatter så som kennelrabatter. Sker dette forbeholder vi os retten til at annullere ordren.

 

Tilbud

Vi tager forbehold for tastefejl ved nye tilbud på webshoppen og Nyhedsbrev.

Sker der en fejl, forholder vi os retten til at ændre tilbuddet. 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til virksomhedens kundeansvarlig Eva Lind Pedersen på e-mail: info@nemfoder.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om hvordan du klager til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk

 

 

 

 

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Nemfoder.dk
Kragelund Møllevej 12
8600 Silkeborg
E-mail: info@nemfoder.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
 

 

________________________________________________________________________________________________________Bestilt den: ______________________________          Modtaget den:  _______________________________Forbrugerens navn:____________________________________________________________________________________

 Forbrugerens adresse:


____________________________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):


____________________________________________________________________________________Dato:  __________________________

 

 Handelsbetingelser er senest opdateret den 02-07-2018

 

Alt indhold tilhører Viking C.S Holding Aps, Cvr. 29977224 

 

 

Din kurv
Kurven er tom
Total 0.00 kr.
inkl. moms
Log ind