Kurven er tom

Billig Kattefoder - Se kattefoder tilbud

Fragtfrit ved køb for kr. 299,-

 

 

Stort udvalg af billig kattefoder i høj kvalitet

Vores kattefoder indeholder bl.a. et  unikt Super Premium tørfoder der nu kan fås i Danmark, specielt udviklet til katte.

Vi er stolte at kunne præsentere Nature´s Protection, det første kattefoder på markedet, hvor der er tilføjet et helt naturligt jordmineral, der styrker kattens eget immunforsvar, hjælper hud og pels flot og glansfuld. Serien indeholder varianter til overvægtige katte, et super lækkert foder til killing. Samt et Senior foder til den ældre kat. Denne serie af kvalitets kattefoder dækker alle behov din kat kunne have.

 

Kattefoder tilbud med fisk & Omega3

Vores Iceland Pet kattefoder har et højt indhold af Omega 3 som sikre din kat en flot og glansfuld pels. Med Iceland Pet tørfoder til kat får du et kvalitets foder til billige penge.
Vores store udvalg af foder til kat, er produceret i høj kvalitet. Kvaliteten på kattefoder betyder meget for kattens velværd.
 Der skal være en balanceret indhold af kvalitets kødproteiner da katten fra naturens side er kødæder.

 

Kattefoder med Taurin

Taurin er meget vigtig for katten, taurinen sørger for dannelsen af galden, som har essentiel betydning for optagelsen af animalsk fedt & protein i tyktarmen hos katte.Da taurin ikke er at finde i vegetabilske råvarer, er katten nødsaget til at spise en kødholdig kost for at være dækket ind med taurin. Alle vores varianter af kattefoder indeholder taurin i afbalancerede mængder og et højt indhold af kød.

 

Kattefoder til forskellige behov

Katte er forskellige og har derfor forskellige behov. Nogle er blevet kastreret eller steriliseret og er derfor mere modtagelig overfor struvit blæresten, det er små krystaller der danner sig i blæren hos katten, hvis magnesium indholdet er for højt i kattefoderet. Derfor er det vigtigt at du sætter dig ind foderet hvis din kat er blevet kastreret eller steriliseret. Sørg altid for at have rent vand stillet til rådighed ved siden af madskålen, da vand hjæler på udskillelsen af blæresten.

 

Kattefoder til overvægtige katte

Nogle katte har det med at blive overvægtige og som regel er det på grund af et lavt aktivitetsniveau. Det ser man ofte hos indekatte, da de ikke er ret aktive i løbet af dagen, hvilket medføre at de har lettere ved at tage på i vægt. Man ser også at kastrerede og steriliseret katte har en tendens til at tage på i vægt, dette skyldes den hormonelle forandring efter indgrebet der resultere i at stofskiftet falder, og katten derved har svære med at forbrænde overskydende fedtdepoter som medvirker at katten bliver overvægtig. Vi har kvalitets kattefoder som er specielt formuleret til overvægtige katte og katte med et nedsat aktivitetsniveau. Se vores store sortiment af tørfoder til katte ovenover, vi dækker alle behov hos katten! 

 

Katte er kødæderer fra naturens side.

Modsat hunde, kan katte ikke leve af en vegetabilsk kost. Som nævnt i et tidligere afsnit på denne side, er katte ikke istand til at producere aminosyren taurin, som katte udelukkende kan få igennem kød eller fisk. Så derfor er det vigtigt at den kost du giver din kat indeholder høje mængder af animalsk protein (kød). Katten kan heller ikke selv producere argenin, som også er en aminosyre som er alt afgørende for kattens overlevelse. Er katten i mangel af arginin vil det resultere i et kraftigt vægttab og i sidste ende død, hvis den ikke får det igennem sin kost. Derfor er det alt argørende for kattens trivsel, at der er et balanceret indhold af både arginin og taurin i det foder du giver din kat, da din kat ellers vil blive alvorligt syg. Katte har en meget kort tarmkanal, hvilket gør at den ikke kan udnytte vegatabilske råvarer som majs, korn eller kartoffel. Katten mangler enzymer i tarmkanalen til at nedbryde og optage næringsstoffer fra plantemateriale. Da katte har meget stærke nyrerer, er den mest ideele kost for dem rent faktisk kød da nyrerne er utrolig effektive til at udnytte alle næringsstoffer som kød indeholder. Så gå derfor altid efter et rent foder, som indeholder høje mængder af kød og så lidt plantemateriale som muligt.

 

 

Vi har et stort udvalg af kattefoder og meget andet til din kat.

Vi har også et lækkert udvalg af kornfrit kattefoder & tørfoder til katte samt et stort udvalg af de lækreste vådfoder til kat.

Døjer din kat med lopper? Se vores udvalg af kvalitets Loppe og Flåtmidler til kat. Vi har alt du har brug for til din kat, vi har masser af kvalitets kattesand med super sugeevne. Vi har et lækkert og godt udvalg af kosttilskud til katte. Så samle dit indkøb hos os og spar tid og penge. 

 

Få dit kattefoder leveret direkte hjem til din dør.

Fri fragt ved køb for kun 299 kr. Køber du for under 299 kr. koster fragten kun 39 kr. Hos os kan du skrive hvor du gerne vil have pakken stillet hvis du ikke er hjemme, på den måde behøver du ikke sætte hjemme hele dagen og vente på levering fra os. Vi stiller pakken lige hvor du gerne vil have den skal være. Så køb i dag og få det leveret direkte hjem til døren og undgå besværret selv med at slæbe foderet hjem fra dyrhandleren.

Din kurv
Kurven er tom
Total 0.00 kr.
inkl. moms
Log ind

Kat 

 

 

NY BRUGGER

Navn *
Adresse *
Postnr./by *
 
E-mail *
Password *
Gentag Password *
Telephone
CVR
Username:
Country:
Obligatorisk 
Som kennel eller opdrætter kan du med fordel oprette dig som bruger hos NEMfoder.dk

Som bruger har du mulighed for at se dine rabatter og tilbud som er specialt tilpasset til dig og dine kæledyrs behov.

Kontakt os og hør nærmere om dine fordele.