Kurven er tom

Køb billigt hundefoder & hundemad i online shop

Fragtfrit ved køb for kr. 299,-

Du kan få meget mere information og vejledning omkring hundefoder nederst på denne side!
 

Køb billig hundefoder til din hund i høj kvalitet her.

Hos Nemfoder.dk kan du købe et stort udvalg af billig hundefoder i høj kvalitet til alle hunderacer. Vi dækker alle behov din hund kunne have. Vores store sortiment af hundefoder består kun af kvalitets fodermærker, hvor der i hver variant kun er tilsat de bedste råvare og ingredienser på markedet. Vi har Luksusfoder med et højt indhold af kød på 80%, som er helt uden korn og gluten. Vi har et foder uden korn som er tilsat Bio-moss, som er en levende gærcultura som stabilisere mave/tarm og fordøjelsessystemet på hunden. Vi har smagsgaranti på alt vores hundefoder, hvilket betyder at hvis din hund ikke kan lide foderet så tager vi foderet tilbage og giver dig pengene retur. Vi har mange tilbud på vores side, så du kan næsten altid finde et godt tilbud som passer til dig og din hund. Køb kvalitetsfoder til din hund online i dag, hos Nemfoder.dk

 

Hvad er godt hundefoder og kan det købes billigt?

Et godt hundefoder er et foder uden spildprodukter. Læg altid mærke til hvilken ingrediens kommer først i indholdsfortegnelsen, for det er en god indikation om det foder du køber er sammensat efter hundens behov. Står der feks. Korn som det første betyder det at andelen af korn i foderet er størst, det vil sige at kød indholdet er mindre end feks. Korn og spildprodukter. Så er man på udkig efter et kvalitetsfoder så husk at lægge mærke til hvilken ingrediens kommer først i indholdsfortegnelsen.

 

Et godt hundefoder skal indeholde:

 

  • Kød som første ingredients, da hunde er kødædere 
  • Glucosamin & Chondroitin for sunde led og vedligeholdelse af skelletet
  • Omega 3&6 fedtsyre til at holde hundens pels flot & skinnende
  • Højtoptagelige proteinkilder som kylling, lam, and eller fisk
  • Kvalitets råvarer godkendt til menneskemad
  • Et ordenligt forhold af fedt og protein, da fedt giver hunden energi og protein vedligeholder muskelmassen.

 

For at være sikker på kvaliteten, skal kød fremgå som det første. Hundens diet skal bestå mest af kød da den har brug for kvalitets protein og animalsk fedt for at fungere optimalt. Derfor kommer kød først i alt vores hundefoder. Og som udgangspunkt er det vigtigt at finde et foder med et højt kødindhold, så hunden får det den har brug for. Og Ja, kvalitetsfoder kan købes billigt. Vi køber hundefoder hjem i store mængder, og på den måde kan vi sælge kvalitets hundefoder, billigt til alle vores kunder. Vi gør det nemt og økonomisk. Vi har altid mængderabatter på alt vores foder til hunde, kornfrit foder, eller special hundefoder, som er til hunde med særlige behov. Vi har hundemad til alle hunderacer og størrelser, så køb hundefoder i høj kvalitet til fornuftige priser hos os allerede i dag.

 

Jo højere optagelighed af hundefoder, jo mindre afføring

Det kan varierer meget hvor høj optagelighed der er i hundefoder. Det er derfor vigtigt at man finder et foder hvor der er brugt kvalitets råvarer og organiske mineraler. Kvaliteten af råvarer betyder utrolig meget for optageligheden, og jo mindre ingredienserne er forarbejdet, jo mere saft og kraft vil der være i dem. Kødet skal helst være frisk og af høj kvalitet og ikke afskår eller kødaffald, det skal simpelthen være rent kød af høj kvalitet. Så rene råvarer, organiske mineraler og vitaminer er alt afgørende for optageligheden af hundemad. Jo højere optageligheden er i foderet, jo mindre vil komme ud som afføring. Men ja det kan være svært at gennemskue alle de fodermærker der er på markedet, derfor anbefaler vi dig at tage kontakt til os, og få en snak med en af vores ernæringseksperter i hundefoder, hvis du er i tvivl om hvilket fodermærke der egner sig bedst, til netop din hund. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder omkring ernæring til hunde. Vi har 15 års erfaring omkring hundefoder og kan hjælpe dig og dit firebenede familiemedlem med at finde det rigtige foder. Vi kan altid træffes på 29 48 82 02 eller pr. mail info@nemfoder.dk.

 

Hvilken hundemad du køber har betydning for din hunds trivsel

Det er ikke lige meget hvilken hundemad man vælger at købe til sin hund. Hvis hunden skal trives på foderet skal det passe til hunden, det vil sige der skal være taget højde for om  det er en arbejdshund, agility hund eller bare en familiehund. For giver du et energifoder til din familiehund, er der stor chance for at den vil begynde at tage på i vægt da den ikke har brug for et foder, der indeholder så stor en mængde fedt som energifoder nu gør. Har du bare en famiiliehund vil den bedste hundemad uden tvivl være et almindelig vedligeholdelsesfoder, som sørger for at din hund får den rigtige mængde fedt og protein igennem sit daglige foder. Men hunde er forskellige så det der passer til den ene hund, er ikke sikkert at det vil passe til den anden hund. For hunde kan eksempelvis have forskelligt stofskifte , hvor den ene hund skal bruge foder med meget energi i for at holde vægten, og den anden skal bare kigge på foderet for at tage på. Så det er en god ide at inden du køber hundemad, tænker over om hunden har let ved at tage på, eller om den har brug for at tage på. Heldigvis har de fleste hunde bare brug for et vedligeholdelsesfoder som holder dem i den stand de er i, men er du i tvivl om hvad du skal bruge til din hund, skal du bare kontakte en af vores foderkonsulenter og vi kan hjælpe dig med at finde det helt rette til din hund.

 

Køb hundefoder med glucosamin så undgår du led problemer.

Hos os kan du købe hundefoder af højeste kvalitet med glucosamin for led og knogler til din hund, og til fornuftige priser!
Det meste af vores foder indeholder glucosamin. som er med til at vedligeholde skelletet og samtidig holde kongler og led sunde. Mange hunde kan med alderen begynde at blive lidt stiv i kroppen, og i nogle tilfælde begynde at få smerter i led og knogler, når den rejser sig. Det høre desværre med til det at blive gammel, og vi mennesker oplever det også. Så hvorfor ikke begynde at forbygge eventuelle led problemer, der kan vise sig i kroppen på hunden senere i livet? Du kan hjælpe din hund med at undgå problemer med knoglerne, hvis du sørger for at købe hundefoder med glucosamin. Her kan du se et par eksempler på fodermærker til hunde med glucosamin, Nature's Protection og Eden.

 

Hos Nemfoder.dk finder du et stort udvalg af foder til hunde i høj kvalitet. 

Vi forhandler blandt andet foder til hunde fra de kendte mærker, Nature’s Protection, Iceland Pure og Iceland Pet. Vælger du at købe hundefoder online hos os, kan du med andre ord være sikker på, at din hund får kvalitetsmad. Vores lækre sortiment af tørfoder til hunde består af foderposer i mange forskellige størrelser, fra 2-18 kg. samt en række forskellige smagsvarianter. Derudover har du mulighed for at tilpasse foderet alt efter, hvor stor din hund er. Du kan eksempelvis købe "Mini adult" som er et foder til små hunde. Vores  "Medium Adult" er et foder til mellemstore hunde, og vores "Maxi Adult" er et foder til store hunde over 25 kg. Vi dækker også alt hvad du skal bruge, hvis du får en lille hundehvalp, for der har vi et stort sortiment af hvalpefoder, godbidder og meget andet du skal bruge, når du får en ny hund. Har du en ældre hund, har vi selvfølgelig også foder til Senior hunde. Vores store sortiment indeholder ligeledes mange varianter af allergivenligt foder til sarte hunde.

 

Køb dit hundefoder billigt hos os og få det leveret lige til døren.

Få dine varer leveret fragtfrit til døren hvis du køber for 299 kr - Køber du for under 299 kr så koster fragten kun 39 kr. Modtag din ordre indenfor 1-2 hverdage efter bestilling, for vi har lynhurtig levering og super god kundeservice, hver gang du handler hos os. Levere hjem til døren med Danske fragtmand og til nærmeste pakkeshop med postdanmark. Vælger du levering hjem til døren, kan du skrive hvor chaufføren skal stille din pakke hvis du ikke er hjemme, på den måde behøver du ikke at vente hjemme hele dagen på at chaufføren kommer med din bestilling, lettere bliver det ikke.

 

Vi forhandler et stort udvalg af hundemad og meget andet som din hund har brug for. 

Vi forhandler et stort udvalg af tørfoder til hunde, kornfrit hundefodervådfoderkosttilskudhundegodbidderhundesengelegetøjprøveposer og diverse tilbehørsprodukter. Derudover forhandler vi foder til hunde fra de anerkendte mærker; Nature’s ProtectionIceland Pet Iceland Pure og vores nye Eden 80/20 kornfrit foder. Vi har alt i kvalitetsfoder til dyr.

 

Vi har alt til din hund, fra hvalp til voksen

Har du måske lige fået et nyt familiemedlem i form af en dejlig hundehvalp? ja så har vi et stort og lækkert sortiment af kvalitets hvalpefoder som kan fås billigt, hvor du helt sikkert kan finder et foder der netop passer til din hvalp.

Hos os kan du  købe traditionelt hvalpefoder og kornfrit hvalpefoder. Hvis din hvalp har foderrelateret allergier anbefaler vi at du tager et kig på et af vores hvalpefoder som er uden korn, og i vores store sortiment kan du med sikkerhed kan finde et foder som din hvalp vil trives på uden at få allergiske reaktioner.

 

Vi forhandler ikke Orijen, Acana, Kingsmoor eller Arion, men vi tror fuldt og fast på, at vi har det rette sortiment af varianter og kvalitets fodermærker til hund.
 

Vi tilbyder kennel og hundepensionsordning på hundefoder og hundemad

Har du hundekennel og opdrætter du, så kan du med fordel tage kontakt til os og høre hvad vi kan tilbyde dig og din kennel. Har du hundepension og har brug for større mængder hundefoder? Så kan du skræddersy din ordre hos os, på den måde kan du sikre dig at alt hundefoder passer til de hunde du har på besøg i hundepensionen, både stamkunder og nye. Besøg også vores Kennel shop, hvis du er medlem af vores kennel / hundepensionsordning. Kontakt os for mere information om vores kennel og hundepensionsordning. Mail eller ring på:  info@nemfoder.dk / tlf. 29 48 82 02

 

Din kurv
Kurven er tom
Total 0.00 kr.
inkl. moms
Log ind

NY BRUGGER

Navn *
Adresse *
Postnr./by *
 
E-mail *
Password *
Gentag Password *
Telephone
CVR
Username:
Country:
Obligatorisk 
Som kennel eller opdrætter kan du med fordel oprette dig som bruger hos NEMfoder.dk

Som bruger har du mulighed for at se dine rabatter og tilbud som er specialt tilpasset til dig og dine kæledyrs behov.

Kontakt os og hør nærmere om dine fordele.