Kurven er tom

Hestefoder - Se tilbud på foder til heste og bestil i dag.

Spar lige nu 15% på halv paller (28 stk) & 20% på hele paller hestefoder (56 stk)

Fragtfrit ved køb kr 299,-

 

 

Køb hestefoder fra Nemfoder.

Køb billigt hestefoder hos Nemfoder.dk. I vores store udvalg af foder til heste fra Viking og Cura Cavallo, er du sikker på at finde en variant som din hest vil elske og trives godt på. Vores billige foder fra Viking er et økonomisk foder hvor du får meget kvalitet for prisen. Både Cura Cavallo og Viking serien indeholder varianter som er havrefri og ekstra koncentreret med vitaminer og mineraler, det gør foderet meget billigt i brug da man skal bruge betydeligt mindre i tildeling en man skal med meget andet foder. Vi har foder med lavt stivelses indhold og lavt sukker indhold "Lamino Star" som er et utrolig lækkert behovs foder som er ideelt hvis din hest har sukkersyge, meget overvægtig eller døjer med forfangenhed. Vi går meget op i at tilbyde vores kunder et godt foder til rimelige priser.

 

Vi fører kun Kvalitets hestefoder mærker.

Vi har valgt kun at føre Viking hestefoder og vores premiumfoder Cura Cavallo som vi ved er produceret af de bedste råvarer på markedet. Viking serien er en foderserie i høj kvalitet men til meget rimelige priser. Viking serien indeholder Musli Extra uden havre som er et koncenteret foder med højt indhold af vitaminer og mineraler, hvilket gør det billigt i brug. Cura Cavallo er vores premium foder, her er alle blandingerne udviklet af de bedste råvarer på markedet. Vores nye tilpassede blanding Cura Cavallo Scandinavian er formuleret og tilpasset til de danske græsforhold og sikrer din hest den bedste optagelighed af foderet.

 

Har din hest et behov for specialfoder?

Her din hest brug for et special foder, så kan vi næsten med garanti levere det din hest har brug for. Vores sortiment indeholder forskellige foderblandninger med hver sit behov. Vi har blandninger som er specielt udviklet til heste med sukkersyge, en hørfrø og hvedekiemsolieblanding samt tilsat æblesirup som giver tilgængelig
energi og forsyner hesten med insulin og mindsker risikoen for forfangenhed.

 

Hestefoder tilpasset de danske græsforhold

Cura Cavallo Scandinavian er udviklet til at passe til de danske græsforhold, den indeholder dobbelt så meget E-vitamin, dobbelt så meget spormineraler og vi har doblet op på Biotin i blandningen. Vores ændring af formulaen er baseret på indholdet af spormineraler, vitaminer og næringsværdien i de danske græsmarker. Foderet er havrefrit og meget økonomisk i brug, da man kun skal bruge 100g pr. 100 kg hest i daglig tildeling. Med vores Scandinavien blanding for du et foder i absolut topklasse, fuldt dækket ind med organiske mineraler og vitaminer, og alle råvarerne i foderet er hydrotermisk behandlet for at få den højeste optagelighed af foderet. 

 

Billig hestefoder i høj kvalitet

Viking serien indeholder forskellige varianter, her får du høj kvalitet for pengene. Viking Musli Extra uden havre er et lækkert koncentreret musli foder med hørfrø og ølgær som sikrer en flot pels og man. Blandingen sikrer gode led og flotte hove på grund af det høje koncenteret indhold af hørfrø. Viking Pony/Islænder er et kombineret fuld- og tilskudsfoder så man slipper for at have to forskellige slags foder stående. Det tildeles alt efter hvad hesten skal, i træning, konkurrence eller bare til vedligehold. Viking Pony/Islænder er et alsidigt foder til en fornuftig pris, der leverer alt det din hest har brug for. Viking Pellet Basis er vores absolut billigste hestefoder. Foderet er presset i fiberrige grønpiller som indeholder gode mængder mineraler og vitaminer. Med pelleteret foder er du sikker på hesten får alt hvad det indeholder, da den ikke har mulighed for sortere noget fra i krybben.  

 

Brug det rette hestefoder i din foderplan

Enhver foderplan skal have udgangspunkt i hesten, hvilken stand den er i, om den er i træning, konkurrence eller om den kun bliver brugt som ridehest et par gange om ugen. Forskellen er nemlig at hvis hesten rider hård træning eller konkurrence har den brug for et mere koncenteret hestefoder for at få dækket sine behov.

 

For at lave den rette foderplan til din hest, skal du huske at tage dette i betragtning:

 

  • alder 
  • vægt 
  • klima (årstid) 
  • træning/konkurrence
  • Hvilken type hest (tyk, tynd, stor ,lille)
  • Behov
  • Stråfoder

 

En hest der er i træning skal helst have et foder hvor fodertildelingerne ikke overstiger 1,5 kg, da en så aktiv hest ikke kan yde det bedste hvis fodertildelingerne er for stor, da den vil bruge for meget energi til at omsætte foderet. I foderplanen skal der også indgå et godt stråfoder, da stråfoder sørger for fiber og sikre at hestens fordøjelsessystem fungere optimalt. Et koncenteret tilskudsfoder er nok det meste ideelle at bruge i sin foderplan, da du med et tilskudsfoder kan skrue op og ned for tildeling alt efter hvilket behov din hest har brug for i den pågældene periode. Synes du det er svært at lave den foderplan til din hest, kan det være en god ide at opsøge eventuelt en dyrlæge eller ernæringsekspert i hestefoder, som kan udforme den rette foderplan til netop din hest.

 

Ejer du et heste stutteri?

Ejer du et stutteri eller har du et større hestehold kan du med fordel kontakte os og høre nærmere om vores stutteri ordning. Vi kan levere alt det dit hestehold har brug for. Vores store sortiment sikrer at vi mere eller mindre kan dække alle de forskellige foderbehov dine heste kunne have. Kontakt os for at høre nærmere om vores stutteriordning. Kontakt info: tlf. 29 48 82 02 - Mail. info@nemfoder.dk

 

Vi dækker alt i foder til heste og meget mere.

Hos os kan du finde alt hvad du har brug for til din hest. Vores store sortiment af tilskudsprodukter til heste og vitaminer og mineraler gør at du kan finde præcist det din du står og mangler. Alle elsker at forkæle sin hest med godbidder, derfor kan du finde mange varianter af hestegodbidder hos os, du kan få de lækreste godbidder til heste med smag af lakrids, æble, mynte, hvidløg eller eukalyptus m.m, så du kan med sikkerhed finde noget din hest vil elske i vores store sortiment. Vores store sortiment af tilskudsfoder til heste sikre at du kan finde en variant der passer lige præcis til din hest. Er din hest mere til fuldfoder har vi et stort sortiment af høj kvalitet og økonmisk i brug.

Din kurv
Kurven er tom
Total 0.00 kr.
inkl. moms
Log ind
 

 

 

NY BRUGGER

Navn *
Adresse *
Postnr./by *
 
E-mail *
Password *
Gentag Password *
Telephone
CVR
Username:
Country:
Obligatorisk 
Som kennel eller opdrætter kan du med fordel oprette dig som bruger hos NEMfoder.dk

Som bruger har du mulighed for at se dine rabatter og tilbud som er specialt tilpasset til dig og dine kæledyrs behov.

Kontakt os og hør nærmere om dine fordele.