Kurven er tom

Hestefoder - Se tilbud på foder til hest og bestil i dag.

Fragtfrit ved køb for kr. 299,-

Hestefoder - Se tilbud på foder til hest og bestil i dag.

Køb billigt hestefoder hos Nemfoder.dk. I vores store udvalg af kvalitets hestefoder fra Viking og Cura Cavallo, er du sikker på at finde en variant som din hest vil elske og trives godt på. Vores billige foder fra Viking er et økonomisk foder hvor du får meget kvalitet for prisen. Både Cura Cavallo og Viking serien indeholder varianter som er havrefri og ekstra koncentreret med vitaminer og mineraler, det gør foderet meget billigt i brug da man skal bruge betydeligt mindre i tildeling en man skal med meget andet foder. Vi har foder med lavt stivelses indhold og lavt sukker indhold "Lamino Star" som er et utrolig lækkert behovs foder som er ideelt hvis din hest har sukkersyge, meget overvægtig eller døjer med forfangenhed. Vi går meget op i at tilbyde vores kunder et godt foder til rimelige priser.

 

Vi fører kun Kvalitets hestefoder mærker.

Vi har valgt kun at føre Viking hestefoder og vores premiumfoder Cura Cavallo som vi ved er produceret af de bedste råvarer på markedet. Viking serien er en foderserie i høj kvalitet men til meget rimelige priser. Viking serien indeholder Musli Exstra uden havre som er et koncenteret foder med højt indhold af vitaminer og mineraler hvilket gør det billigt i brug. Cura Cavallo er vores premium foder, her er alle blandingerne udviklet af de bedste råvarer på markedet. Vores nye tilpassede blanding Cura Cavallo Scandinavian er formuleret til at passe til de danske græsforhold og sikrer din hest den bedste optagelighed af foderet.

 

Har din hest et behov for specialfoder?

Her din hest brug for et special foder, så kan vi næsten med garanti levere det din hest har brug for. Vores sortiment indeholder forskellige foderblandninger med hver sit behov. Vi har blandninger som er specielt udviklet til heste med sukkersyge, en hørfrø og hvedekiemsolieblanding samt tilsat æblesirup som giver tilgængelig
energi og forsyner hesten med insulin og mindsker risikoen for forfangenhed. Cura Cavallo Scandinavian er udviklet til at passe til de danske græsforhold, den indeholder dobbelt så meget E-vitamin, dobbelt så meget spormineraler og vi har doblet op på Biotin i blandningen, vores ændring af formulaen er baseret på indholdet af spormineraler, vitaminer og næringsværdien i de danske græsmarker, foderet er havrefrit og meget økonomisk i brug da man kun skal bruge 100g pr. 100 kg hest i daglig tildeling. Viking serien indeholder forskellige varianter, her får du høj kvalitet for pengene. Viking Musli Extra uden havre er et lækkert koncentreret musli foder med hørfrø og ølgær som sikrer en flot pels og man, blandingen sikrer gode led og flotte hove. Viking Pony/Islænder er et kombineret fuld- og tilskudsfoder så man slipper for at have to forskellige slags foder stående. Et alsidigt foder til en fornuftig pris, der leverer alt det din hest har brug for.

 

Ejer du et heste stutteri?

Ejer du et stutteri eller har du et større hestehold kan du med fordel kontakte os og høre nærmere om vores stutteri ordning. Vi kan levere det dit hestehold har brug for. Vores store sortiment sikrer at vi mere eller mindre kan dække alle de forskellige foderbehov dine heste kunne have. Kontakt os hvis det kan have din interesse.

Hos os kan du finde alt hvad du har brug for til din hest. Vores store sortiment af tilskudsprodukter gør at du kan finde præcist det din du står og mangler. Alle elsker at forkæle sin hest med godbidder, derfor kan du finde mange varianter af hestegodbidder hos os, du kan få dem med lakrids, æble, mynte, hvidløg eller eukalyptus smag m.m, så du kan med sikkerhed finde noget din hest vil elske i vores store sortiment.

Din kurv
Kurven er tom
Total 0.00 kr.
inkl. moms
Log ind
 

 

 

NY BRUGGER

Navn *
Adresse *
Postnr./by *
 
E-mail *
Password *
Gentag Password *
Telephone
CVR
Username:
Country:
Obligatorisk 
Som kennel eller opdrætter kan du med fordel oprette dig som bruger hos NEMfoder.dk

Som bruger har du mulighed for at se dine rabatter og tilbud som er specialt tilpasset til dig og dine kæledyrs behov.

Kontakt os og hør nærmere om dine fordele.