Kurven er tom

Nature's Protection Adult Lamb og Junior Lamb


Nature’s Protection produktserien er baseret på principperne om rationalitet, enkelhed og gennemskuelighed.

Rationalitet: de sande ernæringsmæssige behov hos hunde og katte er det mest vigtige princip for vores ernæringseksperter, dyrlæger og fødevarer teknologer, der udvikler vores fine formler.
Enkelthed: Vi stræber efter en "nem at forstå" og "let at vælge" produkt linje, holder os væk fra marketing gimmicks hvis formål er at behage kæledyrs ejere snarere end hunden eller katten, vi ønsker at fodre.
Gennemskuelighed: Hvad du ser, er hvad du får ... højeste kvalitet til en meget overkommelig pris. Det er en af ​​grundene til at vi bruger en bestemt ingrediensliste erklæring.

Undrer du dig over, hvorfor vi har et lam-baseret produkt til hvalpe og voksne hunde i vores sortiment?
Er dette ikke et marketing gimmick så?
Det vi tror ikke, og hvorfor, er emnet for nedenstående text.

Først og fremmest, lad os komme af med nogle myter. Mange producenter positioner et lam-holdigt produkt som "hypoallergen". Der er intet hypoallergen ved lammekød.
For mange år siden var Lam en ny proteinkilde (for Europa), som hunde ikke var blevet udsat for.
Derfor var antallet af protein relaterede fødevareallergi lavere med lam & Rice produkter.
Men i Australien, hvor lam er den mest almindelige proteinkilde, er det sandsynligvis allergi årsag nummer ét for hunde.
Også, de fleste nuværende "Lamb & Rice" produkter "indeholder" lam, men det er langt fra den eneste proteinkilde. Hvilket gør en allergivenlig påstand om disse produkter misvisende.

Ikke desto mindre er det helt klart, at hvis en hund er allergisk over for oksekød, fjerkræ og andre almindelige proteinkilder, kan et lam-baseret produkt kan være nyttig.

Så, hvad er specielt ved Nature’s Protection Lamb?

- Navnet på produktet er "Lamb". Og eftersom med Nature’s Protection "du får hvad du ser" skal det bemærkes, at lam er den eneste kød-baseret proteinkilde i vores produkt.
Mange andre mærker fremhæver "lam" på etiketten, men produktet kan indeholde så lidt som 4% ...
Vores Junior Lamb indeholder 21% lam, og 18% for voksne hunde.
Majsgluten arbejder i synergi med fiskemel og Lam for at give den mest optimale Amino-Syre mønster for vævs opbygning og vedligeholdelse af muskelmasse.
-Kilden til lam er også vigtigt: al vores lam stammer udelukkende fra New Zealand. Dette står for høj kvalitet og ingen risiko for kontaminering med kogalskab.
-Kvalitets lammekød er kendt for at være let fordøjelig. Derfor vil dette produkt hjælpe alle hunde, der har en "følsom mave". Desuden indeholder produktet Yucca schidigera ekstrakt og cikorieekstrakt,
begge ingredienser er kilder til  præbiotika, der hjælper til at vedligeholde og genoprette en optimal tarmflora.
-Brugen af ​​roetrevler, en moderat gæringsdygtig fiberkilde, hjælper yderligere med til at opretholde en sund og velfungerende fordøjelsessystem. Roetrevler, grundet en gæring
i tyktarmen, producerer kortkædede fedtsyrer, der forsyner forings-cellerne i tarmen.
Effektiviteten af ​​fordøjelsen forbedres hermed. Små, faste afføringer er det endelige resultat.
-Mange produkter indeholder masser af ris som store (og undertiden kun) kulhydratkilder. Hurtig nedbrydning af ris resulterer i høje blod-glucose niveauer. Dette kan føre til diabetes i
en senere alder.
Den særlige blanding af kulhydrater i Nature’s Protection (ris, majs, byg) overvinder dette problem.
-Junior og Adult Lamb produktet indeholder glucosamin og chondroitinsulfat, byggeklodser og beskyttere i leddene for at sikre korrekt brusk udvikling og vedligeholdelse.
-De første tegn på allergi kan for det meste noteres på huden og pelsens tilstand. Vi har sørget for, at fedtsyre typer og mængde af vores lamme produkter leverer
den mest optimale balance til at hjælpe med at modulere de inflammatoriske processer.
Omega-3 fedtsyrer fra fiskemel og hørfrø spiller en vigtig rolle i at opnå en sund hud
og en skinnende blank pels.
-Adult produktet er også beriget med natriumpolyphosphat, der vil bidrage til at reducere tandsten og bidrage til mundhygiejne og sundhed.
-Unødvendigt at nævne, at vores produkter er naturligt beskyttet mod oxidation. Harskhed fører til nedsat smag i bedste fald, men kan også føre til udvikling af kræft i værste fald. Vores
naturlige antioxidant system består af E-vitamin, Rosemarin Extract (et kraftfuldt og naturligt antioxidant) og vores unikke MicroZeoGen (MZG), som ikke kan findes i noget andet petfoder på markedet.
Besøg www.naturesprotection.eu for mere info om vores ernæringsmæssige innovation og gennembrud MicroZeoGen.
-Sidst men ikke mindst: vores lamme produkter smager fantastisk! Så ved siden af ​​en meningsfuld smagsvariant baseret på Lamb, vil vores produkt levere en meget fornøjelig fodrings oplevelse for hunden.

Din kurv
Kurven er tom
Total 0.00 kr.
inkl. moms
Log ind
Adult Lamb

Adult Lamb
Junior Lamb

Junior Lamb

NY BRUGGER

Navn *
Adresse *
Postnr./by *
 
E-mail *
Password *
Gentag Password *
Telephone
CVR
Username:
Country:
Obligatorisk 
Som kennel eller opdrætter kan du med fordel oprette dig som bruger hos NEMfoder.dk

Som bruger har du mulighed for at se dine rabatter og tilbud som er specialt tilpasset til dig og dine kæledyrs behov.

Kontakt os og hør nærmere om dine fordele.